Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

El dibuixant

Al llarg de la meva vida havia hagut de superar tota mena de situacions complicades, des de la pèrdua de la mare fins l'abandó del meu pare; el fet de buscar-me la vida sent una criatura, treballar i estudiar, treure una amiga de les drogues, partir-li la cara a un amic i amagar un altre a qui empaitava la mafia. I tot ho havia fet amb valentia, sense tremolar ni dubtar. Però ai!, aquell dia, a la porta de la classe d'en Roger, esperant per entrar i seure entre la resta d'alumnes, amb el meu bloc de dibuix i els meus llàpis, vaig arribar a tenir por que tothom pogués sentir els batecs del meu cor. Mirava la porta i pensava "entro o marxo", com Cèsar davant el Rubicó".

Link de descàrrega

3 comentaris :