Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

El racó dels Il·lustradors

Donat que els il·lustradors són una part molt important pels escriptors, ja que donen vida de forma gràfica a les escriptures, i que aquesta web literaria és de tothom, hem pensat que els il·lustradors també es mereixen poder participar i formar part d'aquesta pàgina web.


A continuació teniu les pàgines web, blogs, i treballs d'algúns il·lustradors de la zona o bé que han contribuït amb un autor del blog:Gurggy ( Albert Lacueva Gil )


Tumblr [ Pot contenir +18 ]Marc Serra


Facebook

Blog

TumblrMatías MontenegroSusana Martinez
Mès pròximament :)

1 comentari :

  1. Matías, me encanta todo lo que has colgado! Bienvenido de nuevo e iré visitando tu página. Estamos en contacto!

    ResponElimina