Benvinguts al nostre espai. O millor dit, al vostre espai, perquè aquest és un espai per vosaltres, per tots els amants de la literatura.

Què us trobareu aquí? Què és, amb tot el que la xarxa ofereix a tots els nivells per tothom, el que nosaltres podem aportar de nou a dins un món tan vast com aquest, el món literari? Doncs una cosa molt senzilla: Que tots nosaltres, els autors d’aquesta web, som de casa. Parlarem de moltes coses; dels best-sellers que us agraden, dels gèneres que més us interessen, de les novetats literàries, dels grans clàssics... Posarem al vostre abast totes les nostres aportacions: articles de diferents temes, contes, novel·les i narracions, còmics i il·lustracions, perquè conegueu la nostra obra i, fins i tot, ens feu arribar la vostra perquè puguem compartir-la i conèixer-la.

Com farem tot això? Doncs mitjançant els vostres comentaris. Així podrem saber quins temes us interessen més, per orientar les nostres publicacions setmanals als vostres gustos, per parlar dels temes que realment us resultin interessants. I amb les vostres critiques als nostres escrits ens ajudareu a créixer com escriptors.

El nostre desig és, per sobre de tot, fomentar el vostre interès per la literatura, ja que només la lectura ens transporta de manera duradora a altres espais, a altres universos; la lectura, com cap altra cosa, ens ensenya l’empatia i ens culturitza, ens fa enamorar-nos, plorar, riure i viure a dins del cap d’altres persones com res més ho aconsegueix.

Per tot això, us convidem a tots vosaltres a prendre amb nosaltres un cafè a la plaça.

Us esperem.

T'estimaré fins que em mori

   En Ventura Vila s'està morint. Mentre resta al quirófan lluitant per la seva vida, el seu amant, en Roger Montpuig, rememora els aspectes de la seva relació, fins arribar al tràgic punt que els ha dut a aquesta terrible situació.                                                                                                           Gemma Minguillón

5 comentaris :

 1. Una novel·la àgil, propera, que enganxa i et fa viure sensacions molt reals. Un bestseller per no deixar-lo escapar!!!

  ResponElimina
 2. Interessant, és d'aquelles novel.les que no pots parar de llegir, entretinguda i molt real, una història en la que, de ben segur, hi haurà gent que se sentirà identificada.

  ResponElimina
 3. Una novel·la com no se'n escriuen, impresionant i molt ben escrita, atraurà al lector al punt que aquest, un cop comenci, ja no podrà parar de llegir

  ResponElimina
 4. Interesante, espero la versión en castellano!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Uf... Sí, creo que tendré que hacerlo. Te mantendré informado, y muchas gracias por tu interés!

   Elimina